Log-In Issue
  • User avatar
    chappy
    Member
    Member
    Posts: 111
    Joined: Tue Jan 08, 2008 12:08 am
    Location: Glendale, Qld
    Contact:

    Log-In Issue

    by chappy » Sun Jan 11, 2009 10:19 am

    Hi all,

    Recently installed F/Fox on my desktop computer and cannot log into this forum.

    I use F/Fox on my laptop, which I am using now and as you can see no problems.

    When I enter user name and password it just goes back to the forum index page with out logging in. I don't get any error messages.

    I have tried the lost password option to reset my account but still to no avail.

    Anybody have any ideas ??
    Cheers
    Mark
    *PPOK*
    I shoot Canon

    http://photographingcq.com
  • avkomp

    by avkomp » Sun Jan 11, 2009 11:03 am

    is usually a cookie issue.

    try clearing the cookies for this site and try that.

    perhaps also check that you are able to accept cookies from this site.

    hope that helps
  • User avatar
    chappy
    Member
    Member
    Posts: 111
    Joined: Tue Jan 08, 2008 12:08 am
    Location: Glendale, Qld
    Contact:

    by chappy » Mon Jan 12, 2009 7:22 pm

    Thanks Steve,

    Cleared cookies and still no go, so I cleared cookies again and used "i forgot Password" to reset my account again and all seems well now

    Thanks
    Cheers
    Mark
    *PPOK*
    I shoot Canon

    http://photographingcq.com
  • avkomp

    by avkomp » Mon Jan 12, 2009 8:00 pm

    all good then :lol:

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest